Ballschule op handbalagenda!

Sinds 2021 is Ballschule onderdeel van de HT2 opleiding van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). De workshops die wij hiervoor geven en de samenwerking met het NHV zijn zo'n succes geworden, dat de lijn is doorgezet. In de nieuwe handbalagenda 2023 heeft het thema 'jeugdhandbal' en belangrijke plek. Het introduceren van de filosofie van Ballschule is hier een vaste lijn in en dus ook een vast onderdeel van de handbalagenda 2023. Samen met het NHV werken we aan verschillende projecten om dit een succes te maken.

 
 

Project Kwiek

Zwartwoud/Kwiek is partner van Ballschule Nederland. In het kader van deze partnerschap geven we gepersonaliseerde workshops voor de trainers en ouders van de club om vragen te beantwoorden over het coachen en trainen volgens de Ballschule visie.

 
 

Workshops HT2

Ballschule is een vast onderdeel van de HT2 trainersopleiding van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). In het kader van deze opleiding worden alle trainers van ons geschoold over Ballschule, de visie en hoe deze in te zetten is tijdens trainingen. De workshop wordt op verschillende locaties door het hele land gegeven.