Ons team

Ons team bestaat al een aantal jaar uit dezelfde mensen. Het bestaat uit een bestuur en bewegingsdocenten. Daar waar het bestuur invulling geeft aan DAT er sport-en-spel-lessen / Sport&Spel lesgeven gevolgd kunnen worden, geven de bewegingsdocenten op professionele wijze invulling aan HOE die lessen gegeven worden.

Al onze medewerkers hebben het diploma 'Ballschule Trainer ABC' aan de universiteit van Heidelberg behaald. Op deze pagina kunt u vinden wie wij zijn en komt u wat te weten over wat wij doen binnen Sport&Co.

Sebastiaan Keijer
Secretaris

Ik, Sebastiaan (Bas) Keijer, verzorg sinds 1991 voor alle leeftijdscategorieën sportlessen en trainingen, voornamelijk gericht op het leren spelen spelsporten en het spel handbal, in het bijzonder. Mijn ervaringen met vele verschillende soorten trainers in de sporten handbal, tennis, voetbal en schaatsen hebben mij verteld wat de verschillen zijn tussen de trainers. Trainers die weten waar ze mee bezig zijn hebben hun les en training afgestemd op de doelgroep waardoor sporten ook spelen is. Hierdoor ben ik blijven sporten en heb ik tegelijkertijd geleerd wat sport voor mijn ontwikkeling als persoon heeft betekend. Na een project met sportbonden NHV, NeVoBo, NBB en Badminton Nederland, heb ik in 2012 met toenmalige collega trainers aan het Studenten Sportcentrum Eindhoven 'Stichting Sport&Community | Sport & Co' opgericht. Het project leerde dat kinderen houden van uitdaging en afwisseling in het spelen. Ze zijn niet gericht op een manier van sport bedrijven zoals volwassenen vaak doen. In 2014 heeft ik de basis gelegd voor een samenwerking met Ballschule Heidelberg, dat staat voor veelzijdig, kindgericht opleiden waarbij de factor plezier een belangrijke drijfveer is.

 
Lynn Keijer
Ballschule Trainer

Hoi! Mijn naam is Lynn en ik ben 18 jaar oud. Op zaterdagochtend ben ik degene die de Ballschule lessen geeft. Voornamelijk ben ik dus in de gymzaal te vinden, maar ik ben ook vaak te vinden bij het geven van de cursussen en workshops. Daar ben ik dan een helpende hand, maar vooral fotograaf. Ook help ik veel mee met dingen achter de schermen zoals de website en social media.

 
Maud Dane
Ballschule trainer & opleider
Michel Knubben
Penningmeester
 
Hanna Wagner
Functie

Hey allemaal!
Ik ben Hanna, 27 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Duitsland. Tijdens mijn studie tot Fysiotherapeute in Eindhoven ben ik in 2014 door het handbal met Sport&Co in contact gekomen. In mijn studietijd heb ik veel lessen verzorg in de regio Eindhoven waar ik veel heb geleerd en de kracht van de Ballschule filosofie en principes zelf heb mogen ervaren. Inmiddels ben ik Msc.
Sportfysiotherapeute en werk in Best bij NXT Fysio. Tijdens mijn dagelijkse werk zie ik hoe belangrijk het is om op jonge en oude leeftijd te bewegen en welke voordelen het met zich brengt! Met Sport&Co voel ik dat ik kan bijdragen aan de juiste, sportieve ontwikkeling van jonge kinderen, zodat sportieve kinderen ook sportieve volwassene worden. Levenslang sportplezier voor iedereen is mijn groot doel!

Mijn taken bij Sport&Co zijn: Communicatie met collega’s in Duitsland, het verzorgen van workshops en opleidingen, conceptualiseren van workshops en vertalen van materiaal.

Ik hoop je snel te zien tijdens onze lessen, opleidingen of workshops! Als je vragen hebt, stel ze gerust.

 
Rosanne Jansen
Ballschule trainer & opleider