Klantreviews

De feedback die wij van onze klanten krijgen is een van de belangrijkste dingen om onze stichting op zijn beste manier draaiende te houden. Wilt u ook iets achterlaten? Stuur ons een bericht via de mail of onze social media!


 

Eric, vader

"Teun vertelde vol trots bij Efteling Kids Radio over balvaardigheid en balspelen. En dagje uit, maar toch bezig zijn met sporten."

 
 

Mischa, moeder

"Stijn vindt de lessen zó leuk, dat hij tijdens de zomerstop zonder erbij na te denken vroeg: "Wanneer beginnen de balspelen eigenlijk weer?"

 
 

Thea, leerkracht

"Er zijn kinderen die angst hebben voor een bal, dit zag ik net nog met balspelen gedurende de gymlessen in de bovenbouw van de basisschool. Door het vroegtijdig omgaan met een bal door middel van spelletjes zal er minder angst zijn voor het vangen van een bal op latere leeftijd."

 

Inge, moeder

"Kaye heeft het de afgelopen weken onwijs naar haar zin gehad! De lessen zijn uitdagend, afwisselend en het spelen met leeftijdsgenootjes zorgt ook voor leuke sociale interacties. Dus zowel op fysiek, motorisch- en sociaalvlak een aanrader! Wij hopen op een vervolg!"

 
 

Ouder Moos

"Tijdens het oudergesprek bij het kinderdagverblijf kregen wij te horen dat Moos soms klimmen en klauteren spannend vond. En wat houterig was. Als ouders vonden wij dat we daar iets mee moesten. Vanaf dag 1 ging hij met plezier naar de U3-Ballschule en was megaaa dol op Lynn. De activiteiten zijn divers. Je zag hem wekelijks groeien. We kunnen niet wachten totdat de zomervakantie voorbij is en we hopelijk weer kunnen starten"

 

Miriam, moeder

"We zijn super blij om de ontwikkeling van onze zoon Cas te zien, en het voornaamste: hij heeft plezier in het sporten."

 
 

Anouk, moeder

"Javi heeft energie voor 10 en wil graag alles kunnen wat grotere kinderen ook doen. Tijdens deze lessen was er voor hem meer dan voldoende uitdaging. Hij kon met de oudere kinderen mee, daar stiekem afkijken, maar ook zijn eigen pad uitstippelen en ontdekken. Wij hebben een enorme groei gezien bij Javi. Wij hebben alweer zin in de volgende lessenreeks."

 
 

Stephanie, moeder

"Joey heeft erg veel geleerd op motorisch/fysiek vlak, maar ook op sociaal vlak tijdens de lessen. We hebben hem echt vooruit zien gaan. Van niks durven naar toch alles proberen. We hopen zeker op een vervolg"