Mini-Ballschule

 
 
Beweging is de toegangspoort tot leren. Hierbij heeft beweging, in combinatie met
perceptie, een sleutelpositie voor ontwikkeling. In de huidige leefwereld van de kinderen
is er nauwelijks nog tijd om te bewegen. De zogeheten cultuur om buiten te spelen is voor een
groot gedeelte uit de dagindeling van onze kinderen verdwenen.
Wanneer je onvoldoende aandacht besteedt aan de behoefte van kinderen om te bewegen, dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van het leren. Sport&Co biedt sportlessen aan waarin kinderen de kans krijgen om verschillende sporten te beoefenen binnen één veelzijdig aanbod. Wij stimuleren kinderen om op een speelse manier sportief bezig te zijn en plezier te hebben tijdens het sporten. Wij passen ons aan het ontwikkelingsniveau van het kind aan en bieden zo het optimaal programma voor elk kind!
Alle lessen (Baby-Ballschule, Mini-Ballschule) zijn gebaseerd op de volgende 4 principes:

Mini-Ballschule - Sporten met papa of mama! | van +- 3,5 jaar tot 5 jaar

Op een tiental zaterdagen gaan we spelen! Als jij tussen de 3,5 jaar en 5 (vanaf het startmoment van de lessenreeks) bent en het leuk vindt om lekker te spelen en sportief bezig te zijn, kan je op zaterdagochtend samen met papa en/of mama komen. Meer informatie over de tijd en locatie zijn onderaan de pagina te vinden! Wil je je inschrijven? Ga dan naar de pagina 'Inschrijven'. Belangrijk om te weten, is als je broertje/zusje meekomt, er 2 volwassenen bij moeten zijn. Dus per kind, 1 begeleider. Zo weten we zeker dat alles veilig zal verlopen :)

Wat doen we bij de Mini-Ballschule?

De lessen voor peuters en kleuters zijn motiverend en staan garant voor een plezierige start van de carrière in de verschillende balspel sporten. Je leert als kind op basis van leeftijdsgebonden vaardigheden en herhalend; creatief en vaardig omgaan met diverse spelmaterialen en bal soorten. Onze lessen zijn aangepast op het ontwikkelingsniveau van jouw als kind, dus bieden wij de perfecte ontwikkelingsomgeving!

Informatie over tijd en locatie

De lessen vinden plaats op zaterdagochtend van 10:00-10:45. Deze worden gegeven in de gymzaal van K.C. De Kiezel in Best.