Category: Nieuws

Schrijf nu snel in! 5 januari starten we weer met nieuwe lessen.

Schrijf nu snel in! 5 januari starten we weer met nieuwe lessen.

Sporten met papa of mama!

Bewegen is leuk en belangrijk. Nóg leuker wordt het als je dat samen met papa of mama kunt doen. Nóg belangrijker wordt het als het ervoor zorgt dat je groeit door samen te ontdekken. Voor kinderen in de leeftijd tussen 1,5 en 4 jaar.

ABC van het spelend leren!

In de huidige leefwereld van de kinderen is er nauwelijks nog tijd om te bewegen. De zogeheten cultuur om buiten te spelen is voor een groot gedeelte uit de dagindeling van onze kinderen verdwenen. Doelpunten worden tegenwoordig vaker gescoord met behulp van de muis en het toetsenbord dan met de handen of voeten.

Handbal heeft meer dan 2 doelen!

Handbal heeft meer dan 2 doelen!

Zondag 15 april 2018 Sporthal ’t Hazzo in Waalre:

Team Handbal Waalre Tijgers is een jonge vereniging opgericht in 2012 waar kinderen wekelijks in sporthal ’t Hazzo in Waalre kunnen sporten. Speerpunt binnen de vereniging is dat kinderen onder begeleiding van bekwame trainers op een methodisch didactische verantwoorde wijze in de gelegenheid zijn het handbalspel te leren. Hierbij neemt ook het Positief Coachen een prominente rol in. We creëren een positieve sfeer binnen de vereniging, waardoor de prestaties vanzelf komen. Het gaat erom in een vertrouwde omgeving plezierig sporten en werken aan zelftrouwen. Dit als basis voor een succesvolle toekomst.

Dat THW Tijgers ondersteund wordt door Novasports en Sport&Co is omdat de betrokken mensen binnen alle partijen zich realiseren dat plezier een voorwaarde is om succesvol te zijn. Novasports ontwikkelt innovatieve sport-, spel- en trainingsproducten en -concepten die mensen uitnodigt te bewegen. Mensen worden vanuit hun intrinsieke behoefte uitgenodigd, “samen” te bewegen. Sport&Co ontwikkelt en biedt spelprogramma’s waarin kinderen uitgedaagd worden het spel te ontdekken.

Samen organiseren ze zondag 15 april 2018 van 10.00 – 15.00u in ’t Hazzo het event: “Handbal heeft meer dan twee doelen!”

 

 

Kinderen van verschillende handbalverenigingen uit de regio komen samen sporten. Ze ontdekken waartoe ze in staat zijn tijdens de diverse handbalvormen. Tussen de diverse wedstrijden door bieden Novosports en Sport&Co verschillende spelvormen aan.  Spelvormen waar onderdelen uit de straatspeelcultuur van weleer prominent aanwezig zijn. Novasport laat kinderen kennis maken met het “NIEUWE” stoepranden maar ook met andere doelspelen.

THW Tijgers nodigt kinderen uit om 15 april te komen kijken naar handbalwedstrijdjes maar vooral om de overige spelvormen uit te proberen.

Uitbater van ’t Hazzo, Twan Wijnen zal als gastheer aanwezig zijn voor bezoekers, ouders en andere belangstellenden. Naast wat te kunnen drinken en het nuttigen van een hapje hoeven ze volgens Twan Wijnen niks te missen van de voetbalwedstrijd PSV – AJAX.

Het belooft een mooie dag te worden!

Mini Ballschule Heeze gestart

Mini Ballschule Heeze gestart

Mini Ballschule Heeze is op 16 september jl. van start gegaan. Op onderstaande zaterdagen, om 9.00 uur zijn in de gymzaal, Spoorlaan 11 in Heeze, kinderen tot vier jaar samen met hun ouder/verzorger actief bezig. Ervaring opdoen met spelmaterialen en ballen in een omgeving die past in hun belevingswereld, maar plezier en je veilig voelen staat voorop!

september oktober november
16-9-2017 7-10-2017 4-11-2017
23-9-2017 14-10-2017 11-11-2017
30-9-2017 21-10-2017 18-11-2017
    25-11-2017

 

Meedoen met een les peutergym?

Kom gerust eens een kijkje nemen of bel met Bas voor meer informatie:  06-52631217.

Download het inschrijfformulier.

 

Nieuwe website

Nieuwe website

Jazeker, een bezoekje aan onze nieuwe website is de moeite waard. Nadat onze vorige website doelwit was van een hack, hebben we onze krachten gebundeld. Het resultaat is de nieuwe website van Sport&Co: www.sportenco.nl Wat vindt u ervan? Wij kijken uit naar uw reactie!

Win actie

Win actie

Wie is jouw sportheld? Stuur voor ….2016 de naam van jouw sportheld op naar informatie@sportenco.nl. Omschrijf je ook nog waarom deze sportheld voor jou zo bijzonder is, dan maak je kans op ………….

De winnaar ontvangt van ons een reactie op ……

nl_NLDutch